Her kan du opleve en sjælden kombination af en tur i naturen - det spændende Natura 2000 område på Harboøre Tange - spækket med ynglende og rastende fugle, og en lækker to-retters menu, lavet med lokale råvarer og indtaget i De Røde Barakker.
Prisen er 225 kr. for voksne og 90 kr. for børn. Download folder her
Desværre måtte vi aflyse arrangementet på grund af for få tilmeldinger.
i forbindelse med kulturelt samråds generalforsamling, kom vi og fortalte om Får til Kanten".
Vi har fået 5.000 kr. af kulturelt samråd til at lave et netværksmøde med forskellige lokale kunsthåndværkere, kunstnere, lokalhistorisk arkiv og folk der gerne vil lava håndarbejde. Mere info følger, når mødet er nærmere planlagt.
Kan afgræsning med kvæg og 2000 får skabe mere liv i Lemvig kommune? Informations- og debatmøde på Noatun, kantinen i Lemvigegnens Landboforening 9. februar kl. 19.30
projekt Får til Kanten /v. Nina Svanborg
regler og tilskudsmuligheder /v. Ingvard Kristensen
afgræsning med kvæg / v. Peder Helms
En lille håndfuld havde trodset snemasserne og fik en snak om mulighederne med andre interesserede
Idécafé med Annette Holmenlund og Berit Kiilerich 25. januar på Bovbjerg fyr
-samme mødeform som Idecafeen med Islandske Kvinder på fyret.
Annette Holmenlund fremlagde et oplæg om OATS - et EU projekt der bygger på det vi har og kan.
OATS betyder bæredygtig landbrugs turisme eller slow turism
Derefefter lavede Berit Kiilerich en intro til Får til Kanten
-levende landskaber og græssende husdyr
-billeder fra Norge vestkyst hvor der er vilde får, kortrejst mad, og fyrtårne...
Til slut Idecafé og vestjyske smagsoplevelser.
OATS projektet er støttet af Leonardo da Vinci programmet, som er en del af EU’s Program for Livslang Læring.
Præsentation af projekt Kystnetværk - Får til Kanten levende landskaber med græssende dyr
onsdag d. 20. januar kl. 12.00-14.00 på Bovbjerg fyr. (ændret til Jens Søndergaards museum, pga. sne Pressemøde og lidt godt til ganen i form af vestjyske specialiteter.
- baggrund og visioner
- folkene bag projektet
- smag på vestjyske specialiteter
Græssende husdyr i landskabet - et levende kulturlandskab, hvor de der bor har del i dyrene - en fælles fåreflok - måske kvæg og heste - professionelt tilsyn med trænede hunde.
Oplevelser for turister og fastboende - skind og uld - kvalitetskød, man kan nyde med en god smag i munden.
Det hele i en bæredygtig enhed med hensyn til natur, dyr og mennesker.